Högst upp på min önskelista: Undantagstillstånd!

Snälla söta rara tomten, kan inte du se till så att det kommer en till jordbävning. Gärna en 8:a,vars epicentrum är nånstans i de öde Värmlandsskogarna. En riktigt rejäl bamsing som skakar hela landet, förödelse överallt. Sen kan du väl se till att alla vänsterungdomar i Sverige startar upplopp i sina respektive städer, av solidaritet för sina Rosengårdsvänner. Prata sen med Reinfeldt, få honom att inse att undantagstillstånd är den enda möjligheten att rädda oss goda medborgare från det som plågar vårat land mer än något krig, finanskris eller naturkatastrof någonsin kommer göra.



Alla under 18 är strikt förbjudna att befinna sig på offentliga platser såvida det inte handlar om transportsträcka. När det gäller transport är det förbjudet för dem att använda kollektivtrafiken, bussar märkta "SKITUNGETRANSPORT" skall forsla dem mellan sina destinationer. De enda tillåtna destinationerna är skola, hem och speciella uppsamlingsplatser självfallet långt ifrån resten av den fredliga befolkningen. Ungdomar över 16 år kan ha möjlighet att ansöka om fripass för en dag, detta får endast utnyttjas under strikt kontrollerade former. De får inte vara en grupp större än 2 personer och skall eskorteras av målsman eller särskilt tilldelad "Skitungevakt" då målsman ej är tillgänglig.

Då "Fripasskitungarna" (FPS) färdas med kollektivtrafiken måste de sitta tyst och stilla längst bak i bussen. På offentliga platser får de ej prata högre än 5 decibel (eller kanske lägre än så? bestäm du tomten!). De får inte heller söka någon form av kontakt med andra medborgare, varken för att be om cigaretter eller fråga vart närmaste Gina Tricot ligger. De ska för övrigt även om de har fripass vara portade från alla affärer klädaffärer efter klockan 12.00 samt efter klockan 17:00 från alla affärer.

I ytterst särskilda fall kan goda medborgarungdomar över 16 år tilldelas permanenta fripass, då de har visat på ett föredömligt civiliserat beteende på offentliga platser.



Det hade varit den bästa julklappen, någonsin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0