Varning för obscent språk!

Min sambo är inte hemma och mina polare är ute bland folk(vilket jag inte kan vara med tanke på hur jag ser ut) och hittar på en massa ståhej. Så nånstans måste jag få ut mina agressioner. Det får bli här:

Helvetes jävla kukfittshorbögs fucking jävla skithelvetes knullade morsa och faan själv för i helvetes bajspissskit att det ska hända en jävla klant till idiot som mig som är så jävla klantig så en enarmad bandit hade skrattat åt mig för i kukfittshelvete.

Lite bättre. Jag vågade inte släppa lös all vrede, men en del i alla fall. Nu ska jag spela sims. Där har jag i två ögonbryn och inte tre.

Fortfarande kris!

Nej, mitt ögonbryn har inte växt tillbaks. Det är fortfarande ett jack som fortfarande gör att jag ser ut som en förortskickers. Eller pentabrud som man tydligen säger här nere. Hela dagen har gått åt till att fundera ut lösningar. I ren desperation har jag funderat på att försöka klistra tillbaks biten som lossnat alternativt klippa bort en tuss av kattens svans och klistra dit det. Eftersom det var för orealistiskt gick jag över till funderingar kring tatuering, men insåg att det lär se konstigt ut när ögonbrynet väl växer tillbaks och är lite väl plågsamt. Jag får helt enkelt vänta tills det växer ut.

De tillfälliga lösningarna just nu är att jag fyller i biten som saknas med kajalpenna samt har bytt bena, så min sidolugg ligger lite över det ögonbrynet. Imorgon hos frissan ska jag se till så sidoluggen klipps lite kortare så den täcker ögonbrynet bättre. Tittar man då inte ordentligt lär det inte märkas. För att undvika detta måste jag avleda uppmärksamheten. Så från och med nu tänker jag gå runt i urringade och väldigt färgglada kläder, så att fokus från mitt ansikte tas bort. Alternativt slänger jag också på illrött läppstift om någon mot förmodan skulle titta i ansiktet.
Jävla tur att jag har en stadig hylla.

Alla svordomar som finns i hela världen!


Jag försöker skriva nånting vettigt, formulera mig lite fyndigt och så, men det enda jag kan tänka är helvetes jävla skit och så vidare. Jag ska försöka samla ihop mig för att föklara läget, utan ett konstant svärande.

Jag är inte så överdrivet petnoga med mitt utseende. Visst är jag lika fåfäng som alla andra, men när jag bara ska spendera dagarna hemma och på bibblan känner jag inget behov av att piffa med mig på diverse sätt. Nu har jag dessutom hållt på att spara ut håret inför klippningen imorgon, vilket innebär att det ser ut som det gör oavsett vilka produkter man slänger i det. Så jag har haft en låt gå attityd till mitt utseende i överlag. Så länge jag är hel, ren och luktar gott så får det räcka. Det blir inget sminkande, plattångande, sprayande eller allmänt pysslande på mornarna.

Nu när jag skulle till frissan tänkte jag att jag skulle fixa till mina ögonbryn som jag som med allt annat bara låtit va. Dem har jag dessutom aldrig varit så petig med, för jag har inte tålamod att plocka i timmar. För ett tag sen kom jag på en genialisk idé - vaxning. Jag låter helt enkelt dem va och vaxar en gång i månaden eller så när nåt speciellt börjar närma sig. Hur snabbt och lätt som helst. Ett drag i mitten och ett på undersidan av vardera bryn och så plockar man bara det lilla som är kvar. Tidssparande och mycket enklare för en liten latmask som mig. Så idag var det dags. Jag tyckte det var passande inför klippnignen imorgon, för en extra "WOW!" effekt. Nu blir det snare en "WTF?!" effekt:



I mitt allmänt ofokuserade tillstånd lyckades jag helt enkelt missa att en bit av remsan hade satt sig på HELT FEL ställe och ryckte till. Jag kände vad som hade hänt innan jag ens tittade i spegeln, en centimeters ögonbryn på vaxremsan bekräftade detta och till sist hade jag inget annat val än att titta upp på förödelsen.

Som sagt, jag är inte så petnoga med mitt useende, men jag vill för fan inte se ut som nån jävla förortskickers (ni vet, de här jobbiga högljudda ungarna på bussen som rakat bort en bit av ögonbrynet för att se coola ut)!

Jag antar att det blir lugg imorgon. Och från och med nu måste jag uppenbarligen göra en sak i sminkväg på morgonen  i alla fall - måla dit ett ögonbryn.

Nu är det kokta fläsket stekt!

Jag måste passa mig. Jävligt noga.
Det började med tupparna på bibblan som sände ett tydligt budskap:



"Vi ska nacka dig som en slakttupp på påskafton."



Det fortsatte med gubben som ringde på dörren. "Hyresgästföreningen" my ass. Finns de ens på riktigt? Eller är det bara en täckmantel för organiserad pensionärsmaffiaverksamhet? Han ville komma in och "diskutera", men jag går inte på den lätta! Han hade säkert en slaktarkniv innanför den där pärmen, kanhända var hans penna egentligen en spruta med knockoutmedel. Jag tänker då inte vakna upp på nån bingohall omringad av pensionärer med käppar och rullatorer. Nu mer än någonsin är jag säker på att mina misstankar om pensionärernas ondskefulla konspiration.
Men jag är inte rädd. Jag är tänker inte backa nu. Och de ska ta mig fan inte lyckas tysta mig!




Undrar om någon annan skriver om som använder som täckmantel?

Murphys lag...

När en sak går fel, så är det väl ta mig fan fucking jävla självklart att allt annat ska gå åt helvete.
Det börjar med att det är någon jävel som gjort nån jävla inställning på kamerna jag ska filma med så att bandet går åt så jävla fort att jag inte ens hinner blinka.
Detta innebär alltså att problem nummer två uppstår. Bandet tar slut och jag måste köpa ett nytt. Men jag har dagen innan studiebidrag inte ett öre. Så jag ringer självklart mamma.
Hon för över pengar till fel konto. Inte helt fel, det är visserligen mitt konto men jag har inget kort kopplat till det. Och jag har ingen jävla dosgrej så jag kan föra över pengar.
Så jag ringer hem till Zlatan. Han svarar inte. Jag ringer frenetiskt på alla telefoner. Han svarar fortfarande inte. Det är nu jag börjar kallsvettas.

Historien slutar självklart lyckligt ändå, jag får fatt i Zlatan och för över pengar. Nu ska jag bara gå och köpa det där jävla bandet. Ska vi slå vad om att de är slut? Säkert. För den här dan verkar vara fylld med missöden. Skitdag.

Det börjar stå klart för mig att detta måste ha nåt med pensionärsmaffian att göra. De har med största säkerhet fått nys om att jag har bilder på dem. Nu är jag rökt.

JAG gillar big butts, inte du fjortis!

Jag satt på bussen idag och välsignades med två unga damer som fogligt och ljudlöst satt utan att göra någonting irriterande.
Ja, förutom det där med välsignelse, fogliga, ljudlösa och utan att göra nånting irriterande. De satt i alla fall mesta delen av tiden, de där fjortisbrudarna. Satt och spelade musik på sina mobiler. Samtidigt. Olika låtar. På högsta volym.

Återigen började jag dagdrömma om undantagstillstånd och speciella "skitungetransporter" men bestämde mig för att göra nånting mer konstruktivt när jag hörde deras diskussion om bussens rutt. "Tjejer, den här bussen går rakt till Centralen." påpekade jag, eftersom jag (nätt och jämnt) förstod att de tjafsade hurvida de skulle hoppa av eller chansa på att den stannade vid deras skola.
De trodde ju självklart inte på mig till hundra procent, det går ju inte att lita på nån över 20 som inte köper ut till dem, men det sådde ett frö. Så när bussen stått stilla på hållplatsen nån minut bestämde de sig för att hoppa av. Och bussen fortsatte inte rakt fram, snarare rakt förbi deras skola! MOAHAHAHA!

Spontana applåder uppstod (vill jag inbilla mig) och en lättnads suck for igenom bussen när småbrudarna hoppade av. Jag blev dagens hjälte och fick dessutom ut någonting fantastiskt av det: Hämnd med en liten sidobonus av skadeglädje.
Det värmde i mitt hjärta. På samma sätt som en av sångerna de spelade, i nån sekund. Jävla fjortisbruttor med sina gälla röster. De borde inte ha någon rätt att gilla samma musik som vettiga människor. Speciellt inte när den kom ut samma år som de föddes.





Pensionärsmaffian har stormöte


 

Det här kan inte vara bra. Jag känner inte till dem alla, men hon i gul jacka går under täcknamnet Tvättstugemördaren och är inte den man vill träffa på i tvättstugan(eller någon annanstans för den delen heller) sent på kvällen. Han på moppen jobbar för hyresvärden. Undrar hur många fler av dem som har infiltrerat olika myndigheter. Mycket oroväckande.
Om de har sina möten mitt på ljusa dagen, helt öppet, är det nånting stort i görningen. Jag ska lägga mig ute på balkongen och tjuvlyssna. Hoppas bara att de inte kommer på mig, för då är det här det sista ni hör från mig.

Ny vecka, nytt jävelskap

Jag började dagen med att inte säga ett ord till Zlatan, men till mitt försvar så sa han inget till mig heller. Därför fortsatte jag den isande tystnaden när jag märkte att hans telefon ringde och han inte hörde det. HA! Rätt åt honom.
Ja, jag är lite sur på honom. Nej, jag kan inte bete mig som en "vuxen" människa och prata om det. Jag tänker sura tills han tycker min silent treatement är så jobbig så han bönar och ber om förlåtelse. Den här gången ska jag inte säga nåt först. Den här gången ska jag vinna! Hör du det Zlatan?! Nä, klart du inte gör. För jag säger ju ingenting till dig! HA!

Det här är ju en fantastiskt bra start på dagen!
Nu yoga, sen studera.

Bara så att ni vet...

...så kan ni läsa En Sjuksköterskas Bekännelser när ni har tröttnat på dryga eller meningslösa bloggar. Som typ min. Haha!

Jag har själv jobbat med ögonsyrror och en av mina nära vänner är syrra hon också. Det måste vara de bästa människorna på planeten. Till skillnad från doktorer är de inte ute efter pengarna och äran. De vill bara göra nåt gott i världen. Synd att de inte får pengarna och äran av just den anledningen. Dessutom är de jävligt roliga och bra på att festa. Det måste ju vara värt en hel del!

Så det kan gå...

Eftersom jag måste studera, så har min stackars hårt arbetande sambo fått gå och handla mat, som han dessutom står och tillagar nu. Under tiden han gör det så pluggar jag självklart. Inte. Istället sitter jag och Twittrar, bloggar, bloggsurfar och kommenterar. HA! Suck on that Zlatan! Så kan det gå när man är tillsammans med en ljygande, latmask till fuskare!

Det skulle ju vara rätt surt om han kom på mig, men än så länge har jag lyckats komma undan genom att ha boken i knät. Jag skulle ha varit orolig om jag inte visste hur dåligt minne han har. Han må veta om att jag bloggar och ha tittat på bloggen till och med, men han kommer för allt i världen inte ihåg adressen!

Fan va tragiskt att jag njuter av att lura honom på det här sättet. Hade min pappa vetat så hade han bara sagt:
"Den enda du lurar är dig själv!"

Det kan jag leva med.

Sitter X och duttar på Bingolotto nu eller?

Japp. Vi har ena riktiga TV kändisar i bekantskapskretsen. En utav dem har minsann figurerat i både SVT och TV4!
Gissa vem!






Who's house?

Run's House!

Det är maraton på MTV och jag tittar självklart. Som den latmask jag är. Jag borde skämmas, men det gör jag inte. HA!
Jag är ju trots allt en TV junkie utan någon självinsikt som helst!




Helt sjukt att hela familjen har egna företag för övrigt. Till och med småungarna som är typ tio år har klädföretag och skejtföretag och skit. Snacka om att få skev världsbild.





Läs även andra bloggares åsikter om , , och

Varför följer ni inte min Twitter?

Jan Guillou gör ju det för fan!




Följ mig på Twitter du också för att se vad det är Jan tycker är så fantastiskt intressant med mig! Ni vet att ni vill!

Läs även andra bloggares åsikter om , och

Hur gick det här till Mrs Robinson?

Helskotta. Jag har alltså tittat på Robinson, mina bistra uttalanden till trots. Jag borde skämmas och det gör jag definitivt.
Nu måste jag ställa mig i duschen och skrubba av mig smutsen. Such a dirty dirty girl!

Jag misstänker att det skickades ut subliminala under programmet som tvingade oss stackars får framför TV:n att sitta kvar som fastnaglade. Spelar man det baklänges kanske man får höra: "Om du ändrar kanal, stänger av eller ens går ifrån tv:n kommer alla du älskar och bryr dig dö en vidrig,lång och plågsam död. Vi skojar inte, en sumobrottare kommer att sätta sig på dem och mosa dem sakta men säkert samtidigt som han fiser på dem. Vidrig, lång och plågsam död om du ändrar eller stänger av. Sitt kvar för fan!" 






Nu raderar vi dagens Robinson med en annan Robinson, Mrs Robinson!






Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Läget är horisontellt.

Jag ligger som fan just nu, ligger ner i sängen, i soffan, på golvet, på yogamattan. Fyfan vad jag har legat idag alltså! Synd att det inte var nåt sex iblandat. Angående den tidigare ställda frågan blev svaret: Stay. Jag gick ingen promenad, men jag yogade istället så det känns helt okej.
 
Jag har skaffat en Twitter också, vad det nu än ska va bra för?

Nu satte Robinson igång, jag måste verkligen titta! Dags att stänga av datorn, stänga av telefonen, lägga undan böckerna och bänka mig framför tvn. Yeah, right!




Läs även andra bloggares åsikter om , , och

Att gå, eller icke gå?

Jahapp. Jag vaknade vid niotiden och tittade ut genom fönstret. Moln. Bara moln. Så jag bestämde mig för att sova lite till i hopp om att solen skulle titta fram senare så jag kunde gå min morgonpromenad. Men icke. Fortfarande bara moln. Så nu är frågan helt enkelt:






Jävla spotify!

Fint att man slipper hålla på å kångla, visst. Mindre fint att alla låtar man vill lyssna på inte går att hitta. Jag har ju faktiskt inte så obskyr musiksmak. Just nu vill jag till exempel bara lyssna lite på Robyn. Och då inte With every heartbeat.

Det blir alltså till att Youtuba. Kul. Fördelen är dock att ni kan vara med!








Läs även andra bloggares åsikter om , , och .

We´re cool

Dramat är över. Nu åter till min bästa gubbe.

Min mentor (nä, inte klassmentor utan en sån där traditionell mentor ni vet) är apropå allt och ingenting Bourdieuspecialist. Hon är alldeles salig över mitt arbete, trots att det inte ens är i närheten av klart. Jag skulle tala om vem hon var, men det skulle avslöja mig alldeles för mycket. Ni får leva utan, ni har ju trots allt fått tillräckligt med ledtrådar för dagen.

Dessutom måste jag erkänna att det här dramat med Hanna Fridén peppade upp mig lite granna. Nu jävlar ska här arbetas! Kan vara fint att tacka henne i min avhandling i framtiden men, näe. Det var ju det som avbröt mitt pluggande i första taget. Hela det här debaclet har förutom att störa pluggandet också gjort att jag inte skrivit nånting om sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag och linda rosing. Synd. Mycket synd. Men nu till arbetet!

Först måste jag lyssna på en skön sång som lite extra uppeppning! Den gamla goda themesongen är ju visserligen poetisk på ett näst intill ironiskt sätt, men jag har uttryckt tidigare tvivel om den och håller fast vid det. Jag måste hitta en annan. Tips?

FÖR I HELVETE

Det funkar tydligen bara när andra är nedlåtande, det är bara då jag blir tillräckligt provocerad. Jag fortsatte alltså att skriva till Hanna Fridén så klart.
Fyfan va kinkig jag ska va då! Ta åt sig av såna saker istället för att bara fortsätta med mitt och låta det där rinna av mig.

Jag vet inte varför det stör mig. Eller jo, det vet jag visst, men det är pinsamt att erkänna. Eftersom ni inte vet vem jag är så kan jag ju lika väl göra det:
Jag är som ett litet barn som vill ha uppmärksamhet och kärlek. Hanna är min kloka pappa som vet massor av saker, men kallar mig lilla gumman, ger mig en klapp på huvudet och säger att jag inte vet nånting. "Jag vet visst! Det gör jag faktiskt!" ställer jag mig upp och skriker. Det räcker inte för mig att veta om det själv, jag vill ju att pappa ska märka det, lyfta upp mig i knät och säga: "Ja det gör du ju kära barn, förlåt att jag var så hård mot dig. Jag har visst inte märkt vilket fint och klokt barn jag har." Det händer ju inte så klart.

Eller för att tala i klarspråk: Jag gillar Hanna, jag tycker att hon är smart och vettig. Det här är en sak jag vill ska vara ömsesidig. Att vi ska kunna diskutera kring saker som vi har gemensamt och lära varandra det vi inte har gemensamt. För det skulle vara ett väldigt intressant utbyte. Istället får jag "fjantigt och naivt"* eller "fånigt och naivt"* eller allmänna nedlåtande kommentarer kastade tillbaks på mig och jag blir inte bara arg, jag blir stött också. För under det här hårda skalet finns en liten dununge som kan blir sårad. Nu vet ni det och nu sprack min coola fasad.

Nä, nu blir jag faktiskt väldigt arg på mig själv. Lalla runt och ta åt mig av vad främmande människor på nätet skriver. Jag har alltid haft svårt för sånt där, att inte ta till mig när jag gott och väl vet att personen inte har någon aning om vem jag är eller hur jag är. SKÄRPNING till mig. På riktigt. Nu får det fan ta och va. Såhär kan jag inte gå och sura.



*Det känns som att jag öppnade upp för det där med naivt själv va? Ja där får jag allt skylla mig själv.

Bra där lilla gumman. Verkligen bra där.

Här sitter jag i zonen. Jag och Pierre är som ett. Jag förstår allt, han förstår allt och vi är så överens.
Då ringer telefonen och jag svarar. Misstag nummer ett.
Sen går jag in på nätet och börjar kolla bloggar. Misstag nummer två.
Jag bestämmer mig för att kommentera Hanna Fridéns blogg. Misstag nummer tre.
Jag går in och kollar hennes blogg igen, efter att ha surfat runt på andra bloggar och facebookprofiler. Misstag nummer fyra, fem och sex.
Hanna har svarat. Jag blir provocerad av den nedlåtande tonen och måste skriva igen. Misstag nummer sju, åtta och nio.
Jag skriver en kommentar om just Bourdieu, doxa, journalistik, dvs just det som jag borde skriva om. Misstag nummer tio till hundra.

Jag hade ju kunnat använda just den här tiden och energin till mitt eget arbete. Speciellt eftersom det är just såna saker som jag skrev i kommentaren.

Bra där. Verkligen smart lilla vän att kommentera bloggar istället för att skriva examensarbete. Du är ju verkligen en litet geni, som alla säger! Så du ska skriva C-uppsats och doktorsavhandling back to back? Det är nog bäst att du ringer högskolan på måndag och berättar att du varken kommer att göra det ena eller det andra. Men det var ju jättegulligt av dig att få för dig att du kunde det när förslaget lades fram. Du är så söt som går på sånt, att du tror att de menade allvar? Lilla du. Du vet ju ingenting om världen.
(Tänkte va nedlåtande mot mig själv och se om det funkar...)



Läs även andra bloggares åsikter om , och

Hjälp!

Jag blev så rädd för Agnes PT så jag ska ner och göra tio armhävningar och sen plugga. Först måste jag bara skicka länken till min tjejkompis. Hon har en biff-fetisch och skulle med största säkerhet uppskatta att få lite ved på sin sexfantasield!

Angående assistenttjänsten

Eftersom det har kommit så många mail och telefonsamtal om assistentjänsten har det blivit lite svårt att sålla, så tänkte jag utöka arbetsuppgifterna och hoppas på att diverse latmaskar ska hoppa av rekryteringsprocessen.

Förutom att skriva inlägg om sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag och linda rosing ska du även:

- Ringa mig klockan åtta, alternativt se till så att någon annan ringer för att väcka mig och skrika: "UPP UR SÄNGEN DIN JÄVLA LATMASK! DU SKA VARA PÅKLÄDD OCH UTANFÖR DÖRREN INOM 15 MINUTER SLÖFOCK!"

- Se till så jag inte smyger i mig onyttigheter till frukost och sedan även hålla koll på min diet resten av dagen. Du är välkommen att använda ord som "Tjockis, frossare, gris, fetto, svullo, äckel och sockerpundare" när det krävs.

- Tvinga mig att plugga och se till så jag inte gör andra onödigheter. Detta görs med fördel med hjälp av en piska. Du kan alltså dela ut piskrapp om jag försöker gå in på bloggar, facebook, betapet eller någon annan förströelse.

- Korrekturläsa uppsats och rätta till referenslista. Jag kan eventuellt förse dig med bok och sida, du skall utifrån detta och anvisningar om korrekt sätt att skriva referenser ordna till min lista. Men du behöver vara förberedd på att det ibland bara står författarnamn eller "den där franska gubben" och utifrån detta hitta rätt referenser.

- På samma sätt som väckning, behöver jag även nattning. Du ska alltså se till att jag går och lägger mig innan tolv.

- B körkort krävs, då du även ska handla mat åt mig alternativt med mig. Jag kan inte släppas lös i en mataffär själv, jag återvänder bara med choklad.

- Sedvanliga assistentuppgifter så som att svara i telefon, boka möten, springa ärenden, mata mig med silversked samt städa kattlådor.

- Du ska helst bo i södra Sverige, föredragsvis Skåne. Detta beror på hur pass långt du är villig att pendla.

- Lönen kommer bestå av logi (bäddsoffa i arbetsrum), tillgång till fast telefon, kabelTV samt Internet, matrester (ju mindre du ser till att jag äter, desto mer blir det över till dig), tio kronor om dagen, ära, berömmelse, inspiration, självförverkligande samt tio (feta cash alltså!) kronor om dagen.

Är du intresserad, ring, maila, smsa, skriv en kommentar, skicka ett brev, röksignalera, tankekommunicera eller hör av dig på annat sätt.

Det är en fördel, men inte ett krav om din personlighet liknar denna:






Samtidigt som du även har drag av detta. (Observera att jag självklart inte syftar på mes Agnes, utan hennes PT.)

Rackarns också!

Jag skriver tydligen inte tillräckligt mycket om sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag och linda rosing eftersom min besöksstatistik har halverats. Eller så har alla som söker på dem orden insett att det inte finns tillräckligt att hämta om dem sakerna i den här bloggen. Typiskt! Det är fan svårt att ligga på topp. Jag förstår varför blondinbella måste ha en assistent som skriver inlägg åt henne, en sån borde jag nog också skaffa.

Hör av dig om du vill bli min assistent. Allt du behöver göra är att skriva inlägg om sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag och linda rosing. De behöver inte ens vara bra eller intressanta. Din lön kommer bestå av ära, tillfredställellse och fem kronor om dagen. Låter det intressant är det bara att slänga iväg en kommentar!

Sex, droger, rock'n'roll och långpromenad

Sedär. Inte nog med att jag gick upp på morgonen så gick jag dessutom ut och promenerade. Helt otroligt! Nu får jag bara inte få för mig att jag har varit duktig nog för hela dagen. För det har jag inte förrän jag har läst minst 250 sidor i någon Bourdieubok. En liten stund till ska jag vara nöjd med mig själv dock.

På långpromenaden följde Juliette and The Licks med. Det är fan inte ofta en kändis lyckas skapa sig en musikkarriär utan att vara en plastprodukt utan någon musikalisk talang. Här är ett recept på hur man lyckas, på riktigt. I receptet ingår alltså: Talang, scennärvaro, musikalisk begåvning, snygg klädstil och ett stort sjok allmän übercoolhet. Det här är alltså ingen Systrarna Graaf, Naomi Campbell eller Tyra Banks. Det är en jävligt grym rockstar med ett jävla grymt band. Tacka fan för att hon bestämde sig för att byta bana.






Jag vill bara poängtera att jag inte har satt igång att banta så ni inte får för er några dumheter. Precis som blondinbella så bantar jag inte för att jag vill inte vara en dålig förebild för unga tjejer när jag dricker, festar och exponerar mig själv och min kropp på min blogg.

Morgonstund har guld i mund?

Jag skulle vilja påstå det motsatta. Att morgonstund egentligen har bajs i mund, på fler sätt än ett. Den som kom på det här uttrycket gick med största säkerhet på amfetamin hela dagarna. Då är det klart att man tycker att morgonen är fantastisk, det är ju då man tar sin första fix! Jag hade lätt gått upp vid sex på morgonen och varit käckare än blondinbella om jag visste att ormen i paradiset(knarket) eller min polare pelles personliga stash väntade på mig. Sen att jag varit lika ofräsch som Linda Rosing i gummistövlar och stay-ups av att knarka, är väl det som avskräcker mig(men troligtvis inte Per-Robin.

Varför har morgonstund bajs i mund då? Tja, dels så smakar man skit i munnen på morgonen och dels så är det lika tungt att gå upp som att bli bajsad på av en galen sumobrottare som ätit fem kilo bönor.
Jag hatar morgonstund. Lunchstund däremot! Det är fantastiskt! Men nu ska jag ju bli duktig och effektiv. Då måste man gå upp tidigt och sånt.

Även om det innebär att man ser ut och känner sig som om man har blivit rövknullad av en ångvält.



De här två bilderna dök upp när jag skulle leta efter en bra illustration till "röv knullad ångvält".

                

Det gör mig på lite bättre humör faktiskt. Det är tydligen Katrin Zytomierskas kommentarer som har skapat denna fantastiska association och jag älskar det!

Idag har jag tänkt på

Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.

Dessutom har jag gjort femton olika test på facebook, gått en promenad, handlat och absolut inte pluggat. pluspoäng på promenaden och minuspoäng på resten.

Imorgon ska jag däremot bli bättre. Jag ska läsa minst en Bourdiebok. Minst.
Det är lika bra att ni läser in er lite på gubben, så ni vet vem jag snackar om: Pierre Bourdieu
Jag vill ju inte ha några outbildade läsare!


En gammal goding!

Jag snubblade in på den här (min åtta år yngre och hippare lillebror tipsade mig) på den här sidan för några år sen. Första gången skrattade jag så jag nästan ramlade av stolen. Det är nånting välbekant med den där rösten, som får en att tro att det är ens kompis som gjort videon. Den är sådär härligt amatörig och hatisk samtidigt. Nu för tiden brukar jag inte ramla av stolen, men jag klickar ändå in nån gång då och då för ett litet leende. Videon handlar självklart om sex, ormen i paradiset, blondinbella, per-robin, pelles personliga, kissie, katrins goodiebag, gummistövlar och linda rosing.





I carried a watermelon...

Jag har precis insett varför jag älskar Dirty Dancing. För att Baby är precis så mesig och pinsam som man själv är. Står där som ett fån, vräker ur sig nåt dumt och förbannar sig själv för att hon är en idiot!




 



"I carried a watermelon?!"
Så jäkla klockrent!



Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.

För jävelen!

Att det ska vara så svårt att komma ihåg det här: Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.
Jag är tydligen inte alls bra på det här blogghoreriet.

Nu är det promenaddags. Bara 4 timmar efter i schemat...

Som vanligt i framtiden...

Jag hade en diskussion med en tjejkompis igår om hur jag ska skärpa till mig med mitt liv i allmänhet och plugget i synnerhet. Jag ska alltså börja gå upp vid åtta- nio och gå ut och gå en timme, för att få frisk luft och lite motion, men framför allt vettiga rutiner och normal dygnsrytm. Nu gick jag ju visserligen upp för en halvtimme sen och har fortfarande inte kommit utanför dörren, men jag ska gå. Synd bara att det inte är tanken som räknas. Då hade jag kunnat sitta kvar här och tänka på det fina vädret.

Tack till Prenad för övrigt, för att de borrade en halvtimme vid åtta. Det gav mig en fantastisk start på dagen.

"Det är komplicerat..."

Har precis hittat (tillbaks) till Soran Ismails blogg! Vilket gör mig väldigt lycklig i själen. Det är en nästan fullvärdig ersättning för Parisa(jag vet ju inte om han missbrukar mjölk än). Via Sorans blogg hamnade jag på Hasse Bronténs blogg och ett inlägg om Facebook där han bland annat skriver följande:

"Om jag hade ett struligt förhållande så skulle jag iaf inte outa det på Facebook. Man kanske kan varna med det om man är ett par som bråkar:
"Fan ta dig! Gör du sådär en gång till, så kommer jag ändra status på Facebook till att det är komplicerat! Vad tror du alla dina vänner och din mamma kommer att säga då"?"

Jag skrev en kommentar om det här i hans blogg, men insåg sen att jag enligt säkra källor hört att han snor allt sitt material*. Så det är lika bra att jag postar kommentaren här också för att ha bevis:

Det där HADE varit roligt. Om inte för det faktum att det finns en sån ung dam i den yttersta delen av min bekantskapskrets. Och då menar jag verkligen YTTERSTA. Det är faktiskt inget jag vill kännas vid, men hon är tyvärr tillsammans med en stackars sate till killkompis. Han får reda på hur det ligger till mellan dem via facebook. Står det att det är komplicerat så går han helt enkelt inte hem från jobbet. Sen är det ju inte hans fel att hennes snippa har hans pille i ett järngrepp. Då får man ta facebookdramatiken. Tyvärr.













Nu glömde jag ju igen!
Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.




*Säkra källor innebär egenfabricerad lögn för att få en något sånär vettig förklaring till varför jag postar en bloggkommentar jag har skrivit till någon annan på min egen blogg, utan att medge att jag misann tyckte att jag var lite rolig där!


Hej Jesus!

Vill du bli min vän? Min frälsare?

Visst går väl teknologin framåt, men Jesus på Myspace är väl ändå lite väl att ta i.Det är visserligen ett intressant fenomen. Han har 148713 vänner just nu(om inte du precis blev vän med honom). Jag måste säga att mina nördtendenser vaknar till liv av någonting sånt här. Jag tänker direkt att det vore intressant att undersöka.

Kanske utifrån nåt poststrukturalistiskt perspektiv, kanske utifrån begreppet identitet. Religion och masshysteri i massmedier kanske skulle vara intressant. Eller helt enkelt vad det här säger om religion och den yngre generationen. Väljer vi internet istället för kyrkan. Bygger vi upp en sorts cyberreligion utifrån våra egna ramar, istället för att låta religionen sätta ramarna för våra liv? Det här är faktiskt riktigt spännande, på många sätt. Hur nördigt det än låter.

Ska vi ha en diskussion Jesus, om livet, döden och allting däremellan?




Jag höll ju faktiskt nästan på att glömma:
Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.

Idag hatar jag:

- Trafikanter av alla dess slag. Förutom mig. Jag höll på att bli påcyklad och påkörd (typ SEX gånger). Dessutom gick två idioter rakt ut på cykelvägen. Efter att ha sett sig om och lagt märke till att jag var en meter ifrån dem. Jävla idioter. Jag cyklar minsann runt på en snygg men dödlig räsercykel i guld (eller i silver beroende på dagens outfit och väder). Hur vågar folk sätta sig upp mot mig? Nästa gång blir någon påkörd!





- Mina grannar, min hyresvärd eller Prenad. Den som är skyldig till att vattnet ska vara avstängt imorgon är för jävla irriterande. I synnerhet med tanke på att vattnet skulle ha varit avstängt igår och jag vidtog alla nödvändiga åtgärder . Nu måste jag göra det en gång till. Kul. Verkligen.



I övrigt är allt: sex, ormen i paradiset, blondinbella, per-robin, pelles personliga, kissie, katrins goodiebag, gummistövlar och linda rosing. Som vanligt alltså.

Pommes!

Det här är ju nästan lika stort uppbåd som när Parisa länkade till mig i ett inlägg. Vilken lycka det var. Jag saknar Parisa. Hon skrev utan tvekan den bästa bloggen jag har läst. Hoppas att någon är vettig nog att betala henne rejält för att gära någonting i den stilen igen, så hon kommer tillbaks. Jag kan bidra med en hundring i månaden, mer än så har jag inte råd med som den fattiga student jag är...
Hädanefter ska jag avsluta alla inlägg med sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing. För det verkar ju gå hem.

Prestationsångest...

Nu när jag börjar bli större än blondinbella håller jag på att utveckla en ohälsosam dos av prestationsångest. Ormen i paradiset. Måste jag börja publicera dagens outfit och sminktips och sånt? Stay-ups. För jag är inte så jävla bra på sånt... Pelles personliga. Dessutom har jag ju valt att vara anonym, så jag kan ju inte lägga upp bilder på mig själv hur som helst! kissie. Det är självklart en dålig ursäkt, för att slippa fixa till sig och klä på sig snygga kläder. Gummistövlar.

Just nu skrotar jag runt i gråa velourbyxor som pga en tvättincident slutar ovanför fotknölarna. per-robin. Till detta har jag min stickade tröja, som jag prytt med diverse "färgklickar" för lite orginalitet. Sex. Skulle jag bli inlåst utan mat i den här outfiten hade jag klarat mig minst en vecka på de där färgklickarna... Linda Rosing.

Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.

Det funkade ju för fan! Besöksantalet har ju fördubblats! Är det verkligen så enkelt? Det är ju själva fan vad märkligt. Går folk in bara de ser ordet sex nånstans? Är ni bara skock får allihopa? Tydligen. Hoppas på att ni är vanemänniskor och måste fortsätta gå in här. Känns bara jävligt tråkigt att inte få skriva nåt vettigt, utan bara behöva hålla mig till:

Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.

SEX!

Tjugotvå över sex för att vara exakt.

Vänta, jag glömde...

Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.



SEX!

Dags att hora kanske?

Tja, om alla andra av helt meningslösa skäl slänger in de mest sökta orden ska väl inte jag vara sämre?
Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.
Sådär. Nu har jag också sett till att pimpa min statistik litegranna och luta sig tillbaka medan det här blir den mest lästa bloggen genom tiderna.

Vad jag inte förstår är bara hur folk orkar bemöda sig med att låtsas att de har slängt in sökorden av en vettig anledning? Det är ju så jävla uppenbart så att det är löjligt. Låt oss botanisera i detta:


...Om man får tro bloggportalens mest sökta termer den senaste veckan är detta knappast unikt. 1. sex 2. ormen i paradiset
4. stay-ups 11. bondage 27. otrohet 29. latex 36. skinnbyxor Vi vill smaska i andra människors vilja att hänga ut sig. Otrohet, sex ...


Hej hej!Nu har jag registrerat mig på Bloggportalen.se. Men jag är inte helt säker på hur det funkar. Så om du vet, kanske du kan förklara lite för mig. :) Just nu är iallafall de tio mest sökta orden: Sex, Ormen i paradiset, Blondinbella, Stay-ups, Per- ...

Hahah. Gick just in på bloggportalen.se och kollade mest sökta termer. Här kommer de:1. sex 2. ormen i paradiset 3. blondinbella 4. stay-ups 5. kissie 6. per-robin 7. pirate bay 8. kakhuset Alltså?? Haha jag fattar att sex är nr 1 (everything is about ...

... mig igenom massa meningslös information som jag skiter fullständigt i. Ännu mer ledsen blev jag när jag läste att de mest sökta "termerna" just nu är: 1. Sex 2. Ormen i paradiset 3. Blondinbella Jag som trodde att Blondinbella VAR ormen i paradiset? Nog ...


Jag undrar lite över dom mest sökta termerna . Vissa av dom kan jag förstå.. Som “ ormen i paradiset “, det söker jag på regelbundet.. Men “ Kakhuset ” vad är det för sjuka jävlar som söker på det? Tycker det känns betryggande att både köttsliga ...
... kan hon dyka upp i en liten stad nära dig under en av alla sina föreläsningar , håll ögonen öppna och trollbinds inte av hennes mässande röst även om hon lovar dig guld och gröna skogar, eller sex i kakhuset! Mest sökta termer just nu sex ormen ...


Varför plastar man in alla de här orden i ett låtsasinlägg istället för att skriva dem rakt av? Speciellt när inläggen är så jävla värdelösa. Det räcker väl dessutom att berätta om sex som är det mest sökta ordet. Alltså vad man gjorde vid klockan sex. Halv sex tittade jag på Scrubs. Vid tio i sex slog jag över till femman där jag tittar på Greys. Nu när klockan börjar närma sig tjugo över sex ska jag nog stänga av tvn och plugga.

Sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex. SEX.












SEX!

Tankebanor...

Jag glor på TV idag som alla andra dagar och är säkert väldigt sen med att se avsnittet där Kelso slutar, men nu har jag sett det. Av någon anledning fick nånting i det avsnittet mig att tänka på Kylie Minouge. Hur kan det komma sig tro...?



Feta ungar...

Jag hatar verkligen feta ungar. Jag vet att det inte är deras fel, utan föräldrarnas. Problemet är att de har skapat ett jävla monster. Ett irriterande, otrevligt och gnälligt tjocikismonster. Grunden till det här är att ungjävlarna är bortskämda. De får allt de pekar på, inklusive mat. Sen sitter en sån helt plötsligt bakom mig på bussen och gnäller med sin pipiga tjockisröst.  Jag visste direkt att det var en fettounge som satt bakom mig, utan att behöva titta. Det där äckliga pipiga gnälle på allt. Allt från att hans broschyr från bowlingstället (hur nu ungjäveln ens orkade bowla) inte är lika fin som kompisens till att kompisen råkar snudda till honom. Stackars otjocka kille som fick sitta brevid, han va tunn som en pinne och fick sitta på ett halvt säte. Han kan för fan inte rå för att fettot sprider ut sig över båda sätena!

Man skulle faktiskt kunna säga att jag egentligen hatar tjockisarnas föräldrar och det gör jag nog till en viss del, men man måste också tycka synd om dem. De har skapat en ond cirkel där ungen har vant sig vid att få allt och det är klart att de inte orkar höra på gnället lika lite som jag. Så de gör ingenting alls åt att ungen är ett bortskämt fetto. Det är synd bara att de inte har stake nog att ha ihjäl ungen på ett effektivare och snabbare sätt än att sakta men säkert mata ihjäl dem.


Ett utmärkt exempel på en hemsk fettounge:


Nä nu jävlar Pierre!

Är du med mig? Ska vi utbyta tankar en stund? Komigen, var inte så förbannat svår nu bara så kör vi!



Det är ju inte ens trehundra sidor. Layouten och texten är ju så lättläslig.. och på svenska dessutom. Det här blir ju skitbra! Kommer gå som en dans på rosor!

Här är dina fantastiska prestationer slöfock!

Du har spenderat dagen med att:

- Skjuta upp lämnandet av kamera till imorgon
- Ta meningslösa foton
- Blogga
- Påstå att du ska ta en tupplur
- Kolla in och kommentera andras bloggar
- Ta lite fler meningslösa foton
- Äta
- Dricka vatten
- Slöglo på serier på TV som du redan har sett
- Dra på dig kläder över ditt nattlinne
- Gå på toa några gånger

Det enda meninsfulla som du har gjort på 8 timmar är alltså att äta, dricka och gå på toa. Om man nu räknar allmäna livsnödvändiga åtgärder som något meninsfullt och inte ett nödvändigt ont.
Minst sju timmar har alltså gått åt på ingenting, istället för att:

- Läsa någon av alla 20 böcker till examensarbetet
- Analysera intervjun som du spenderade halva gådagen och hela natten med att renskriva
- Lämna tillbaks kameran som du har lånat
- Skriva på ditt examensarbete
- Motionera
- Klä på dig
- Gå utanför dörren
- Sova så du piggnar till
- Plugga
- Plugga för i helvete
- Bry dig om att du kommer få så jävla mycket mer att göra om du inte pluggar

Fint. Verkligen. Det kallar jag ett redigt dagsverke. Väl spenderade sju timmar. Bra jobbat där!

Min spännande dag i bilder!

Näe, jag är ju ingen superstjärna, ingen häftig mediepersonlighet eller ens nån vidare skandaldrottning. Därför är min dag kanske inte så spännande, men den har dokumenterats med foton likt förbannat!

Det gick inte att koppla sladdar, vilket jag misstänkte men ändå var tvungen att pröva. Ungefär som den gången ute på landet i Tyskland när jag starkt misstänkte att jag stod vid ett elstängsel och tog reda på det på det enklaste sättet jag kunde komma på.

Den här gången blev inte resultatet av testet några elstötar för min del, det blev helt enkelt bara svart på mobilskärmen och det är ju lätt åtgärdat. Varken telefon eller dator verkar ha tagit nån större skada så jag gick över till att skicka bilderna via bluetooth. Smart va? Tja, jag kan ju inte påstå att det var en del i den ursprungliga planen, jag fick alltså improvisera efterhand för att uttrycka det på ett milt och för min del smickrande sätt... (Jag spottade och svor över teknikens förbannelse tills jag insåg att det fanns ett enklare alternativ. Tack och lov insåg jag detta sekunderna innan jag skulle ringa Zlatan o gnälla som en liten nöt.)
 
Såhär spännande har min dag varit hittills:

Det första intressanta som hände var posten! Ingen beundrarpost, men kanske nånting häftigt och spännande ändå?



Förutom hyreskuvert och lönekuvert till Zlatan så kom det två kuvert till mig! Lilla mig! Jag finns nog allt ändå! Folk vet att jag existerar i denna stora värld! Det gula kuvertet, det var mitt minsann! Ett studentkort, som man skulle registrera på nätet. Så det gjorde jag och fick upp en sån här ruta:



Det var ju själva fa-an vad FRA-lagen ska ställa till det för en. Jag har alltså på något sätt, av någon anledning fått min IP adress spärrad från Studentkortets hemsida. Kan ha nåt att göra med att jag på msn påstod att jag ska storma slottet och ha ofrivilligt sex(jag kan ju iofs bara tala för mig själv) med prinsessan Madde. Eller vänta? Jag glömde visst att det inte var jag. Jaja, vi hoppas väl att det är en bugg. I annat fall vill jag säga till Säpo, CIA eller andra inblandade:

Jag vill inte ha sex med någon av prinsessorna, i någon form.
Frivilligt eller ofrivilligt, med ljuset tänt eller släckt, med eller utan diverse leksaker så vill jag inte ha sexuella relationer med någon i kungahuset, eller för den delen någon annan än min sambo. Som inte är Zlatan på riktigt utan bara på låtsas. Så jag förföljer inte den riktiga Zlatan, eller någon annan kändis för den delen heller. Jag brukade förfölja Parisa på nätet, men hon har ju slutat. Så på den punkten e jag safe lixom.

Jag är inte heller kommunist eller PKK-ledare (gillar ni PKK eller inte, jag har så svårt att hålla reda på vändorna men det är bäst att ta det säkra före det osäkra) eller någonting annat i den stilen, trots mitt tvivelaktiga ursprung. På grund av detta ursprung är jag däremot väldigt positiv till att Saddam Hussein "avsattes" och hyser därför inte mer än det sedvanliga svenska politiskt medvetna vardagsagget mot USA. Jag hyser däremot inte ens någon form av vardagsagg mot president Obama. Honom diggar jag. På det här hälsosamt normala sättet där jag uppskattar hans intelligens och hans talarförmåga och ingenting annat. Jag vill alltså inte av några anledningar göra en Lewinsky eller Hannibal Lecter.

Slutligen: Jag är 168 cm lång, väger cirka 55 kilo, har en IQ på cirka 147 och är därför rätt så harmlös. Tja, ni vet ju iofs bättre än vad jag gör om de detaljerna, så ni vet säkert att jag förskönar lite grann på en punkt. Men det är ju lite känsligt det här med vikt för kvinnor. Och oavsett vilken vikt jag nu har är min kroppshydda och min medelmåttiga intelligens rätt så harmlös.

Barasåattnivet.


Efter detta ska jag återgå till att ligga o skrota i Zlatans pyjamas med datorn igång o Betapet uppe medan jag låtsas att jag egentligen läser Pierre Bourdieu's "The Field of Cultural Production". Eller så somnar jag bara. Det är trevligt det också, så länge inte några trikåklädda agenter stormar mitt hem. Om det nu mot förmodan skulle hända så hoppas jag att de har med sig en Coca Cola Zero och låter bli att spränga mitt hus. För hur ska jag kunna ringa mitt one night stand om hon är bortsprängd?


Nähe, inte det?

Jag skulle ju ligga kvar i sängen, men som den nikotinist jag är kan jag ju inte ligga här i all evighet utan att det börjar klia i fingrarna. Så jag var tvungen att gå upp och röka. Sen skulle jag äta, sen skulle jag bara titta på tv och sen skulle jag sitta i soffan och glo på den där kräkframkallande moralkakan Providence av nån ovettig anledning. Så jag somnade inte om. Nu har jag i alla fall återgått till sängen, efter min lilla utflykt, men det är ju så jävla tråkigt här.

Jag tänkte att jag skulle slänga upp lite random bilder jag har tagit på mycket random saker. Helt ointressanta grejer egentligen, men nåt måste jag ju ha för mig. Frågan är bara om min sambos mac kommer förstå varför jag kopplar in mobilen så här på måfå, eller om jag måste lägga in mobilprogrammet. I såna fall blir frågan istället; kommer min sambo förstå?
Jag har fått adoptera macen för veckan, eftersom sambo knappt är hemma. Nånting som gör mig väldigt lycklig och sambo väldigt orolig. Så jag fick lova att vara väldigt försiktig med den. Jag är inte så säker på att koppla in främmande usbsladdar hur som helst är att vara väldigt försiktig, men det visar sig väl. Vi har ju en jävligt bra hemförsäkring annars!

Tyst som i graven. Här kan jag dö litegrann.

Jaha, nähe. Det blev ju inte roligare än såhär. Eller det är inte roligare än så länge i alla fall. Katrin Zytomierska har inte skrivit nånting och Alex Schulman har postat nåt inlägg som han mycket troligt har putsat på under gårdagskvällen men väntat med att publicera av nån oförklarlig anledning. Så jävla ofta han försöker vara sådär vardagslustig nu för tiden o slänger in genomarbetade o förskrivna "alster". Tråkigt. Kan han inte bara va dryg och direkt. Det är mycket roligare. 

Själv ligger jag i sängen. Här ska jag stanna ett tag till. Jag somnade ju inte förrän vid sju så jag har inte fått sova så mycket. Nu känner jag dessutom förkylningen komma. Alldeles fantastiskt. Därför lämnar jag er med den här bilden, så ni ser hur fantastiskt det är med förkylningar:


Katrin Zytomierska (fd Schulman) spårar ur! (?)

Herregud, kan det verkligen vara så att coola Katrin är lika mycket en vanlig människa som alla andra? Att det här kaxiga energiknippet har en bakissöndag med tillhörande ångest och kärlekstörst? Att hon har gett efter för impulsen att kontakta sitt ex Alex Schulman?

Det är en känslostorm storm med långa utlägg i Alex Schulmans gästbok om saknad och förlorad kärlek. Det vältras verkligen i den här historien i bästa såpopremanér. Det är så pass vardagsgalet att jag var tvungen att pausa i mitt transkriberande av intervjuer, när jag nästan är klar, för att reda ut det här. Vi tar en titt på bevisen...

Inläggen:



Bibbi verkar vara den som startar detta. Det låter visserligen inte som en signatur som hör till Katrin men det som står är tämligen intressant. Först slänger hon in Katrins inlägg om just Alex för att sen ställa frågor som:

"Men, har du verkligen kommit över denna bedårande, vackra, charmiga och roliga tjej KATRIN? Har du det? Skriv gärna ett inlägg om det. Där DU också beskriver dina känslor, såsom Katrin gjorde. Så. Sov Gott, nu är det sängdags."
Kanske inte Katrin visserligen, hon slår mig inte som den som lägger sig innan två...


Kotten är däremot nånting som hon brukar kalla sig för titt som tätt. Det som Kotten tar upp dessutom är ju också ett starkt bevis:

Men. På något vis, Alex, så måste du förstå Katrin. Det var ju DIG hon ville ha barn med så småningom. Det var DIG hon ville dela sitt liv med. Nu är hon ensam. Utan pojkvän. För att hon inte vill ha någon. Ingen pasar. Katrin är kräsen. Ja, men då kan man tycka att det var pajas-aktigt det hon gjorde med Rickard. Hmmm, nej det var en liten tröst. Och det gick överstyr. Katrin hade aldrig de rätta känslorna för den mannen. Så var det. Han var nåt nytt bara. Inget annat.
Katrin gjorde lite bort sig. Ja, det ångrar hon idag.



Tessan M
är ju bara ett löjligt smeknamn på alla sätt och vis, det kan ju knappast va Katrin. Jag hoppas i alla fall inte det med tanke på vad som står i inlägget:

Det är som det är. Men troligtvis håller inte du och Amanda ihop så länge. Jorå. Jag ger det 1 1/2 år till. Sen är det antagligen slut. Bara min tro. Blir det inte så, så är ju det bra då. Eftersom ni har barn ihop. Absolut. Kärnfamilj. Bästa tänkbara.
Vet ju att Katrin är grym i sängen, hon älskar ju sex. Kanske därför hon fått ett eget sex-program. Saknar du inte vilda, sköna, sexet med Katrin?


Katrin må va kaxig, men hon brukar ju inte önska folk som hon tycker om olycka på det sättet, i alla fall inte officiellt. Sånt håller hon ju oftast för sig själv. Skulle hon nu välja att sticka ut näsan och uttala sig om hur länge förhållandet kommer hålla finns det ju ingen anledning att hålla någonting tillbaka. Därför skulle hon nog inte tvärvända och säga att det är bra om de inte gör slut. Dessutom behöver hon väl knappast påpeka att hon är bra i sängen. Nä, det här är nog inte Katrin, utan ett fan.


Soppan är en stark kandidat, inte pga signaturen, men på grund av innehållet:

Kärleken fanns där. Alltid. Den finns fortfarande.
Duoch Katrin. Det finns något mellan er. Fortfarande.
Som man aldrig kan undgå. Aldrig. Någonsin. Och det är stort, det är det. Så. Ni andra därute, ta vara på er kära! Gör honom/henne lycklig nu! Gör inte misstag som ni får ångra resten av livet! Gör aldrig det, lova!


K är den hetaste kandidaten hittills. Rubriken på inlägget bakis, trött och kåt! och hela inlägget därtill säger mycket. Dels skriver K om hur hon inte kan glömma sitt ex och dels att hon fick sig en omgång inatt. Det senare kan man även läsa på Katrins blogg. Dessutom har vi detta starka bevis:

Älskar fortfarande honom, men han har en ny tjej. Vilket känns som knivhugg i magen varje gång jag tänker på det. MIN pojkvän. Men inte längre. Tyvärr. Men önskar att vi en gång hittar tillbaka till varandra. Det gör jag. Så. Nu vet ni det. Allihopa. Nu vet nu. Ta väl hand om er!


Sue-Ellen's inlägg verkar helt enkelt vara en fortsättning på det som K skrev. Och den signaturen är minsann ett starkt bevis, det var ju ett namn som Katrin o Alex pratade om att döpa deras dotter till. Ett namn som det visade sig att Alex funderade på att använda med Amanda, till Katrins besvikelse. Hela inlägget är ett starkt bevis, men eftersom det är så långt har jag valt att saxa in en bit för att visa själva andemeningen av det:

Dessutom känner man att man ångrar vissa saker. För man vet ju att exet och jag verkligen skulle funka. Om vi skulle vilja. För allt var ju så bra. En lång tid. Jättelång tid. 6 år framåt? Hur ser livet ut då?
Ja, exet kommer att han en dotter. Säkert världens vackraste, finaste. Mitt ex är en av de intelligentaste personer jag träffat. Därför är jag mycket kräsen när det gäller killar. Inte många som duger. Så är det.



Övriga bevis

Bakfylla, alltid en farlig komponent i såna här fall.
Bekräftelse, Alex berättar i sin blogg att han kollar in Katrins blogg då och då. Katrin svarar på detta i sin blogg med:
Sentimentalitet, den starkaste faktorn, som i kombination med bakfylla och en gnutta bekräftelse blir rent av livsfarlig.
Oavslutade kommentarer, dessa inlägg är så långa att de inte heller fått plats och blivit avklippta. Det verkar som om personen som skrivit dem bara fortsatt utan att upptäcka att det är slut på plats till en början. Sådär som man lätt gör när man verkligen måste vräka ur sig nånting på en gång.


Kan det vara så att Katrin bekänner färg här? Kan det verkligen vara så att man får en gnutta verklighet i låtsasvärlden internet? Kan det vara så att Katrin gjort ett ångest bakfylle samtal mitt i natten men i bloggkommentarsform? Jag tror nog det. Jag misstänker även att det inte bara är K och Sue-Ellen som är Katrins inlägg. Hon började nog lite lätt, med ett låtsasinlägg med signaturen Bibbi, insåg att Alex skulle fatta och löpte sen helt enkelt linan ut. Gillar jag det här? Gör jag det inte? Jag har faktiskt ingen åsikt om själva handlingen, Katrin är en stor flicka. Hon gör som hon vill. Men riisken är att gamarna (kvällstidningar) flockas kring det här. Jag gillar inte gamar, de är fula o äckliga.

Det ska bli intressant att se vad som händer imorgon, om Alex ser till att få detta raderat. Om Katrin dementerar eller bekräftar. Kommer hon i såna fall skriva någonting rakt ut, eller bara låta oss läsa mellan raderna? Det här är vardagsspänning på högsta nivå! Bättre än när jag funderade på att äta en polly som låg under soffan.


Eftersom kommentarerna säkert kommer vara raderade imorgon har jag tagit mig friheten att spara bildern från detta på datorn. Dessa säljes till högstbjudande. Det här är ju en bloggsensation!



Ett tillägg tio minuter senare: Jag kissar ta mig fan på mig! Det har visserligen inte med det här att göra, jag måste bara gå på toa. Innan dess vill jag bara förklara varför jag tror att kommentarerna kommer vara raderade.

För att Alex Schulman är säkert så jävla whipped så han måste be om lov för att andas. Han har då aldrig haft problem att kommentera både det ena och det andra mediedebaclet, varesig han är inblandad eller inte. När det väl kommer till någonting som han i allra högsta grad är inblandad i, då är det minsann locket på. För att det är för privat? För att det handlar om ett sprucket förhållande? Eller för att den nuvarande kvinnan i hans liv inte vill bli påmind om den tidigare?
Vem fa-an hade velat det? Helt logiskt. Alex vill inte kommentera för att Amanda blir upprörd.

Hade jag fått saker om Zlatans(vi döpte ju min sambo till det remember) ex kastat i ansiktet på mig i tidningar så hade jag blivit tokig. Lägg därtill in hormonförändringar i samband med graviditet och jag hade blivit psykotisk. Så vi kanske inte får läsa om kommentarsincidenten utan snarare misshandelsincidenten. Det kan mycket gott och väl hända att Alex Schulman får sin dator i huvet till frukost imorrn bitti.

Apropå Gossip Girl...

Det snackas säkert om Gossip Girl nånstans, så den titeln kan ju inte slå fel. Jag hade en jävligt sjuk dröm om just GG häromdagen, men jag vet inte riktigt hur det kommer sig. Nu när jag har ett examensarbete att skriva är det ju serieförbud hemma så jag har inte sett nåt avsnitt av någon av mina serier(inkl. GG) på tre månader! Det kan ju visserligen vara abstinensen som gjorde sig påmind på ett "poetiskt" sätt i min dröm.

Jag kommer inte ihåg så mycket av den, men jag minns att följande GG medlemmar var med: Nate, Chuck, Blair och självklart Serena. Det var sån där sedvanlig GG dramatik, den ena hookade upp med den andra som sen hookade med den tredje osv. Det hela slutade med att de hade en orgie i någons sovrum som jag råkade klampa rakt in i. Isället för att avbryta eller säga till mig att gå därifrån bjöd någon in mig och jag hoppade upp på den enorma sängen. Men när det väl kom till kritan att hoppa upp på Nate så tyckte jag det var för krångligt! Så jag klädde på mig och gick därifrån.

Det finns ju alltid otaliga anledningar till varför man skulle tänkas tacka nej till en orgie; allmänt ointresse av orgier, bristande attraktionskraft hos deltagarna, könssjukdomar, osäkerhet eller någonting annat i den stilen. Men att hoppa av för att det är för krångligt? I en dröm? Seriously.

Till "Puss":

Haha, jag älskar när någon genom att kalla mig en imbecill nolla bevisar att denna person är det själv.
Hett tipps till dig är att klicka på kategorin My New BBFF och sen sätta dig i skamvrån. Det måste vara pinsamt för dig att ha gått igenom en blogg och letat efter ett stavfel för att få göra bort mig, när det sen visar sig att det är du själv som är totalt bortgjord.

Suck on that.

Transkribajsa.

Jag hatar verkligen att transkribera intervjuer. Ännu mer hatar jag mig själv för att jag inte gjorde det här tidigare. Det tar så äckligt lång tid. En timmes intervju tar om man är riktigt snabb två timmar. Jag är rostig så det lär ju gå på tre timmar per timme för mig. Intervjun är på 2 timmar. Det innebär alltså minst sex timmars transkribering. Sex fucking jävla timmar! Jag borde ha anställt nån.

Helvete.

Nej jag bor inte här.

Så därför skriver jag inte här konstant heller. När jag började var det ju tänkt som en extrahobby eftersom jag var gräsänka och allmänt sysslolös. Nu är jag varken det ena eller det andra. Mestadelen av tiden borde spenderas på examensarbete, men går åt till att lata sig och när jag får en stund över passar jag på att mysa med älsklingen. Så här har jag inte tid att sitta i alla fall.

PS. Svenska folket har för jävla dålig musiksmak. DS.

Min hemliga hobby...

Nu när jag inte får sitta och titta på serier eller bloggspionera eftersom jag borde jobba på mitt examensarbete har jag utvecklat en ny hobb. Det är en enkel sådan, som de flesta troligtvis ängar sig åt, dock inte lika ingående som jag.
Spionera på och döma folk utifrån deras facebookbilder. Bekantas bekanta och sånt där.
"Jaha, så du lägger upp en bild på din tatuering för att visa hur smal och solbränd du är. AHA, man kan till och med skymta ditt bröst. Minsann."
Prova själva!

Førhilvidi!

Så låter det när danskar är arga. På riktigt. Det är precis så fult som man tror att det ska vara - danska alltså, inte ilskan fast den är ju inte snygg den heller. Nu är det ju ingen dansk som är arg, utan bara jag.
Min dygnsrytm är sabbad (eller tillbaks till det normala beroende på hur man ser på saken). Under den fina veckan i Egypten sov jag gamla hederliga åtta timmar per natt mellan 23-07. Sådär riktigt medelmåttigt, alldeles vanligt och helt fantastiskt skönt. Egentligen är min sovtid 03-12 och ända sen jag kommit hem har har dygnet sakta men säkert vänts åt det hållet. Idag är jag uppenbarligen tillbaks på ruta ett. Jag som gillade att ha en vettig dygnsrytm. Skit också.


I've got 99 problems but...

Min themesong till examensarbetet har av någon anledning blivit Jay Z's 99 problems, mycket ofeministiskt av mig. Hur kan något som känns så rätt vara så fel?  Det är ju bara så passande, jag har verkligen minst 99 problem med det här examensarbetet. Försökte leta upp videon på Youtube för att länka, men den gick inte att hitta i orginalversion. Mest bara en jävla massa töntar som sitter och filmar sig när de mimar till den framför datorn. Hur nu det skulle öka deras YO!faktor. Det som ökar är däremot känslan av att det är fel, så väldigt fel.

I helgen spelade jag in en improviserad repdokumentär med The Shy Lads , ett band som är värt att kolla in för er få läsare om ni gillar lite hederlig rockandroll! De finns på Myspace också. Bara så att ni vet. Efter att ha sprungit runt och filmat i en replokal i en timme var min hjärna ganska stekt.


Det blev lite mycket blyga grabbar  och rock på en gång, så på bussen hem drog jag fram min MP3 spelare och letade efter det motsatta. Jag var ute efter en souldiva, en stor och stark kvinnlig röst som drog tag i ens innersta. Dusty Springfield var det närmaste jag kom, min MP3 spelare är dåligt fylld tyvärr. Sen den dagen letar jag fortfarande efter den där riviga härliga divasoulen och har fortfarande inte lyckats. Just nu fyller Aretha platsen ganska bra, det som stör mig är bara att de flesta låtarna är helt sönderspelade. Jag får fortsätta leta. För jag kan ju inte ha 99 problems som themesong för alltid.


Summering av den senaste tidens händelser:

"Varde ljus!" sa han och fick solen att titta in mellan persiennen.
"Håll käften! Jag vill inte gå upp!" svarade jag och drog täcket över huvudet.
Så flöt ännu en dag förbi utan att någonting blev gjort.


Beatch hit och beatch dit...

Vad är det här med att tjejer kallar varandra bitch(med varierande stavning) fram och tillbaks på kul? Helt allvarligt, man börjar fan inte ett meddelande till någon med "Tja biatch ;)" (på fejjan så klart). Det är ju bara jävligt otrevligt. Jag köper verkligen inte det där med att det på något sätt ska vara feministiskt/frigjort/ironiskt. Speciellt inte med tanke på de spåniga förklaringarna till det. "Ja men killar kallar ju oss det typ hela tiden så därför kallar vi varandra för det för att det typ inte ska ha samma dåliga betydelse, typ som hiphopare använder niggah om sina vänner och så." Yeah. Spån. Eller så låter ni bara som ignoranta, outbildade idioter, men fortsätt med det ni.

Jag slutade umgås med en tjej som kallade alla i sin vänskapskrets bitch åt höger och vänster på kul. Nu var det ju absolut inte bara därför, men det beteendet sa väldigt mycket om henne som person. Omogen, otrevlig, störig och med väldigt stort uppmärksamhetsbehov. En fjortis i en 21 årings kropp helt enkelt. Det stämmer ju väldigt mycket in på de flesta som kallar sina polare för biaatch. Antingen snorungar, eller fortfarande fast i det mentala stadiet.

Men jag kanske ska börja hälsa på mina vänner med "Hej horfitta!". Det blir väl trevligt?

RSS 2.0