För jävelen!

Att det ska vara så svårt att komma ihåg det här: Sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag, linda rosing.
Jag är tydligen inte alls bra på det här blogghoreriet.

Nu är det promenaddags. Bara 4 timmar efter i schemat...

Kommentarer
Postat av: Susanne

hahaha.. ja, jag suger tydligen också på det där! Men va fan ska jag nämna Linda Rosing eller blondinbella för?! Får väl dra nån liten anekdot om stayups och gummistövlar?! :)

2009-03-22 @ 20:50:31
URL: http://suslind.blogg.se/
Postat av: Susanne

Jag tror inte USA överhuvudtaget hittar lysknappen, måste jag väl erkänna, men som sagt, tanken är ju god.. Lite spännande att se om det blir såpass stort att det hamnar på nyheterna!? Som sagt sjukhusen blir väl svårt att släcka ner, dock... Jag får väl typ...stänga ner mobilen just den timmen? Tror du det blir effektfullt?! :D

2009-03-22 @ 21:11:38
URL: http://suslind.blogg.se/
Postat av: Susanne

Du är sååå välkommen att kika in, och gärna lämna kommentarer.. gillar din inställning med, nämligen.



Har lite svårt för de bloggar där man lägger upp bilder på nyinförskaffade tunikor på galgar, och nya nagellacken uppraddade på hög på köksbordet (hrmf... har ju inte kollat igenom hela din blogg, men det känns inte som jag kommer hitta såna bilder här, i sann blondinbella-anda...)



Hursom - jag lär kika in här med fortsättningsvis!! Och på lördag kommer jag gå till jobbet och känna att jag kanske inte behöver stänga av mobilen, för jag har ju inte ett helt meningslöst jobb i alla fall.... (jag menar Linda Rosing o blonda bellan - jobbar de ens?!) hehe...

2009-03-22 @ 21:28:16
URL: http://suslind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0