We´re cool

Dramat är över. Nu åter till min bästa gubbe.

Min mentor (nä, inte klassmentor utan en sån där traditionell mentor ni vet) är apropå allt och ingenting Bourdieuspecialist. Hon är alldeles salig över mitt arbete, trots att det inte ens är i närheten av klart. Jag skulle tala om vem hon var, men det skulle avslöja mig alldeles för mycket. Ni får leva utan, ni har ju trots allt fått tillräckligt med ledtrådar för dagen.

Dessutom måste jag erkänna att det här dramat med Hanna Fridén peppade upp mig lite granna. Nu jävlar ska här arbetas! Kan vara fint att tacka henne i min avhandling i framtiden men, näe. Det var ju det som avbröt mitt pluggande i första taget. Hela det här debaclet har förutom att störa pluggandet också gjort att jag inte skrivit nånting om sex, ormen i paradiset , stay-ups, blondinbella, per-robin, kissie, pelles personliga, gummistövlar, katrinsgoodiebag och linda rosing. Synd. Mycket synd. Men nu till arbetet!

Först måste jag lyssna på en skön sång som lite extra uppeppning! Den gamla goda themesongen är ju visserligen poetisk på ett näst intill ironiskt sätt, men jag har uttryckt tidigare tvivel om den och håller fast vid det. Jag måste hitta en annan. Tips?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0